Norge

Hittat Wii fii på donken, tumme upp för Norge förutom deras vägar, gamla språk, gamla cola flaskor och tröga hjärnor. Dom är verkligen dumma :)

Såhär lagar man vägar i Norge, hur puckad får man vara


Påväg !

Snart i Norge efter hundra miljoner timmars bilfärd. Är slö i skallen och vill kunna somna men idiot svårt och somna i bilar. Såg en bild på inuti ett flygplan häromdagen, ist för sitt platser vad de sängar och en egen tv till varje. Hur underbart vore de inte och ha de så i varenda transport? Uppfinnare Tim ska börja rita på saken tror jag :)


Norge

En kompis ringde idag och frågade om kag ville jobba en vecka och köra budbil, problemet var bara att de va i Norge där han bor för tillfället. Men efter lite knep och knåp så har de löst sig så ikväll drar jag dit. Ska bli Nice, bra pengar och sen komma iväg lite!
En sak som oroar mej är att jag ska bo i en husvagn, att sova i en husvagn är inte farligt i sig men är livrädd för att mina kläder ska lukta gammal sunkig bäver råtta.. Vill inte att min underbara Tim doft som kan få vem som helst att bli knäsvag förändras till ett illa luktande monster :) de fixar sig nog.

Kaffe och en cigg sen drar jag :)


Ny frisör

Klippa mej i veckan, vilken grilla ska jag köra på?
Och är skägg något och köra på?


Expressen

Denna löpsedel är guld värd! Vem kan den mystiske mannen vara?





Danmark leder över holland, de gillas skarpt !

Manlig mat

En sån här manlig måltid blev de iaf, icke morötter eller äpple utan annanas till. Dom hamnade på gatan någonstans :)


Lördag

Lördag och ganska sliten, ikväll blir de inga öl iaf. Drack endel igår och de sög verkligen, hade lika gärna kunnat vara utan, vi satt några st och de hände absolut ingenting.

Fick ett samtal för ett tag sen och några vill ha mej till chaufför till öland och sen förbi Sweden rock. Men nej tack, ska nog kolla fotboll och bara chilla ikväll tror jag, kanske ta en öl till de ? who knows men de lutar inte åt de nu iaf !

Mitt huvud är jätte tungt idag, drack ändå inte överdrivet igår och va väldigt lugn.
Några glas vatten sen fixar de nog sig =)

Fotboll o fulöl

Fotboll och ful öl ikväll efter kalas hos mamma, god pizza och tårta men kvällen kunde ändå sluta lite bättre än detta.. Men den är ju inte slut än.
Vilken skillnad de är på öl, när jag sitter här och dricker kung skit öl igen efter ett par år förstår jag vad mina föräldrar alltid menat med "rävpiss". Heiniken på flaska är underbart, kung är sånt man drack sig full på i 15 års åldern i brist på annat :)


Frukost

Efter Lite frukost går jag ut och går en sväng, mulet skit väder idag som vanligt känns de som. Sverige är verkligen ingen höjdare på sommaren, eller någongång. Iaf inte där jag bor.

Ha en bra dag


Trotts dö trött sover jag inte

hur trött jag än är lyckas jag alltid hitta något och göra, lägger mej i sängen och tänker innan " kommer somna som en sten på 2 röda" och nu ser jag att de va ungefär en halv timme sen. Hittade något på datan jag måste läsa om, kommer förmodligen snart hitta något att kolla på också, men då finns de iaf risk för att jag somnar.

Vi får se hur de slutar, nu ska jag NOG försöka sova. Har jag tur kanske jag somnar utan att jag märker de.

Klockar tickar
Kl tickar, dags och sova nu kanske!?

Wzzup

Vaknade för inte så längesen, somnade jätte sent igår för sov bort bakfyllan hela dagen, den va sjuk igår.. Måste varit för att jag la mej vid ungefär 6 och blev väckt vid 11, hos en tjej också så fick smyga ut och köra hem. Finns inget värre än och vakna upp hos någon dagen efter eller vakna upp med någon överhuvudtaget, stort usch på de. Får se vad som händer idag :)


blåsig dag

En blåsig och ganska kall dag idag, svenska sommaren är så sjukt tragisk, känner på mej att de kommer vara såhär hela sommaren som alltid. Vill verkligen utomlands.
Var iaf och fiskade idag med några st från skolan och 3 st voluntärer (stavning?) från tyskland, croatien och lettland. Jag kan inte hjälpa de men min hjärna kopplar ordet lettland till lätt fotad och fattig hoe ? förutfattade meningar, schyssta kroppar verkar dom ha iaf =) Höll på att träffa en adopterad lett engång i tiden, dom ser verkligen sjukt bra ut. eller hon iaf..

Vill inte att "sommaren" ska ta slut men längtar ändå lite till hösten då jag ska börja frisk vård och hälsa på folkhögskola, för att åka iväg och fiska är inte okej utan de är handikapps varning på de.

Jag har inte tränat på 2 veckor snart för min hals har varit krasslig och mitt gymkort har gått ut, inte bra alls !


Bloggstart

Jag har inte så mycket och göra om dagarna förtillfället, så varför inte sätta säg vid datan och skriva ner vad man nu känner för.

Jag heter iaf Tim och kommer ifrån en av Sveriges största städer, är alltså en trogen stadsbo med översittar dialekt och exklusiva märkeskläder från NK. Eller så kommer jag ifrån en liten håla någonstans i Sverige med tråkig bonndialekt och raggarkläder, fast raggarkläder har jag inte. Så lågt skulle jag inte ens sjunka på fyllan och ta på mej något sådant, hoppas jag. Även om jag i unga dagar trodde att jag va en sån, men de har alla gjort häromkring. Jag är arbetslös men ska börja folkhögskola snart verkar de som, om jag fick välja skulle jag varit poker proffs eller något slag av artist, åka runt i hela världen och festa, sen bli stenrik på de ? dream.
för något år sen tyckte jag att bloggar var de töntigaste i världen, kunde verkligen inte förstå hur man kunde vara så intresserad av någon annans liv. Nu när jag sitter vid datan är de ungefär vad jag gör, läser bloggar och aftonbladet. Facebook är så tröttsamt att jag spyr.

Aja ska bara lägga upp inlägg ibland för att få tiden och gå.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0